Selecteer een pagina

Over mij

Mijn naam is Martine den Hoedt. In 1992 heb ik mijn diploma verpleegkunde behaald en in 1997 de opleiding tot Obstetrie & Gynaecologie verpleegkundige afgesloten.

In 2017 heb ik de kans gekregen om de opleiding tot verpleegkundig overgangsconsulent aan de zorgacademie van het Erasmus MC in Rotterdam te volgen.

Momenteel ben ik werkzaam als verpleegkundige op de afdeling verloskunde/gynaecologie. Daarnaast werk ik als verpleegkundig overgangsconsulent op de menopauzepolikliniek van Tergooi Blaricum.

Naast mijn werkzaamheden in Tergooi ben ik op 1 september 2019 mijn zelfstandige praktijk als overgangsconsulent begonnen.

Wilt u meer over mij ontdekken? Neem dan een kijkje op deze pagina, waar je interviews en interessante artikelen over mij kunt vinden.

Workshops

Naast het individueel begeleiden van vrouwen met overgangsverschijnselen/klachten kunt u mij benaderen voor het geven van workshops, lezingen en/of webinars. De workshops voor werknemers kunnen live of online gegeven worden. De inhoud van de workshop kan worden aangepast aan de wens van de opdrachtgever/werknemers.

Een workshop bevat diverse elementen:

Een basis uitleg over de overgang.  Hoe ontstaan symptomen/klachten. Wat kun je doen aan symptomen/klachten. Na de workshop weten vrouwen wat zij zelf kunnen doen om klachten te reduceren. Weten zij wat er aan behandelmogelijkheden zijn. Hoe kun je gezond ouder worden. De balans tussen werk en prive en de overgang en werk komt aan bod. Tijdens workshops is er veel ruimte voor interactie en voor het samen bespreken van de overgang. Herkenning en erkenning wordt door vrouwen als erg prettig ervaren

 Overig workshops/lezingen, webinars/seminars

 U kunt ook denken aan:

lezingen/workshops voor leidinggevende, HR-medewerkers, bedrijfsartsen. Trainingen voor (huis)artsen en overige zorgverleners. Engelstalige uitleg behoort tot de mogelijkheden. Wilt u meer weten neem gerust contact met mij op om alle mogelijkheden te bespreken 

“De overgang kan uitdagend zijn, maar het is ook een tijd van persoonlijke groei en zelfontdekking. Vrouwen kunnen zichzelf opnieuw uitvinden en nieuwe doelen nastreven.”

“De overgang kan uitdagend zijn, maar het is ook een tijd van persoonlijke groei en zelfontdekking. Vrouwen kunnen zichzelf opnieuw uitvinden en nieuwe doelen nastreven.”